Om oss


Anna och Peter
Anna
När jag såg Peter för första gången skojade jag med mina vänner och sa...
-Där är mannen!
Då visste jag inte vem han egentligen var och inte förrän ett år senare då han ensam följde med mig till Strängnäs för att se på cyklar så började jag att inse hur bra han egentligen var.
Peter
Första gången jag såg Anna var hösten 2002 då jag skulle presenteras för Salemförsamlingen. Jag kände direkt att det var något speciellt med Anna. Under min tid som teamare så tänkte jag en hel del på henne men det var först när hon pratade om att lämna Eskilstuna som jag fick mod till mig att göra slag i saken.

Peter


Hej, jag heter Peter!Vem är jag då...
Jo, 1969, en kall Februarikväll föddes jag i Mora där jag även bott merparten av mitt liv, min mamma heter Agneta och pappa Anders. Jag har fyra halvsyskon, Anna, Lovisa, Anette och Birgitta (Nettan och Gittan).

På fritiden blir det mycket golf och volleyboll. Golf har jag spelat sedan 1986 ungefär och Volleyboll sedan 1989 och jag har under den tiden hunnit med att representera: KFUM Mora, Älvdalens VBK, KFUM Rättvik, KFUM Orsa, Vansbro AIK och KFUM Eskilstuna.

Musik lyssnar jag gärna på och då nästan vad som helst, huvudsaken det är någorlunda melodiskt. Mat är gott och det mesta går ner men Chinamat, Potatisgratäng och Äppelpaj hör till några av favoriterna.

I Juni 2001 fick mitt liv en ny inriktning, Gud blev en verklighet i mitt liv och jag tog beslutet att bli en troende Kristen. Året efter började jag en bibelskola med inriktning på praktiksk arbete som kamratstödjare. Under de två läsår som jag gick den här skolan så var jag kamratstödjare på Fröslundaskolans högstadium i Eskilstuna.

Hösten 2004 började jag läsa till matematik- och fysiklärare på Mälardalens Högskola i Eskilstuna och våren 2009 blev jag klar med detta. Har sedan dess vikarierat en del samt varit hemma med Jesper.

Anna


Hej, jag heter Anna!Hej, jag heter Anna!
En stormig vinterdag i november 1977 så föddes jag. Jag växte upp i Varberg tillsammans med mina två bröder, Magnus och Lars, och mamma, Dagny, och pappa, Paul.

Jag uppskattar spelkvällar med vänner, att bara sitta och prata om livet i allmänhet och god mat så klart. Några träningspass på 'Friskis' gör mig gladare och cykeln är min ständige trotjänare.

Många resor med familjen har gått till Norge där vi har släkt och vänner. Vår stuga på 'Norefjell' i Norge har på senaste åren blivit en given samlingspunkt för oss. Att gå på tur med packad ryggsäck en solig dag är något jag uppskattar både sommar som vinter.

Under mitt läsår på folkhögskola 1996-97 utanför Åre, Hållands folkhögskola, så blev det tid för Telemarksskidåkning varje vecka på skoltid. Dessutom fanns det mycket tid att fördjupa sig i Bibelns värld eftersom det var en Bibelskola som jag gick då. På hösten det året reste vi till Israel med buss! och jag fick med mig upplevelser från hela 15 länder i dagboken innan jag kom hem.

Efter avklarade studier till sjuksköterska så arbetar jag nu på Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Efter vidare studier kan jag snart även titulera mig Distriktssköterska.